PatrickQuispel.com
Life is short. So let's capture it. Together...

Bavaria City Racing 2013 Rotterdam

010 is not just a code… Niks zo mooi als een ‘thuiswedstrijd’ en al helemaal als dat er één is waar je als autosportliefhebber gratis en voor niets op enkele meters afstand echte Formule 1 auto’s langs kunt zien komen op een echt stratencircuit.

Rotterdam was in 2012 het kloppende autosporthart van Nederland en zal dat binnenkort op 18 augustus weer zijn. Een hart dat vorig jaar ondanks het meer dan onvoorspelbare weer vele honderdduizenden liefhebbers de straat op kreeg, die op hun beurt karts, BN-ers, het Coronel-circus maar niet in de laatste plaats Guido van der Garde (testrijder bij Caterham F1) over het Hofplein, de Blaak en de Willemsbrug zagen vliegen. Guido vroeg in 2012 trouwens na afloop van zijn demo’s en passant zijn vriendin ten huwelijk.

Ook Formule 1-coureurs Nico Rosberg met de Mercedes AMG F1 en Romain Grosjean wisten de weg naar Rotterdam Racing te vinden en zagen, net als het volop langs het parcours aanwezige publiek, dat het programma meer dan ‘goed’ was. Je zult maar Martin den Ouden of Robert Heilbron op je visitekaartje hebben staan. Namens PatrickQuispel.com en Autogespot kunnen we met de zichtbare sporen nog nasmeulend op de Willemsbrug en het Hofplein maar een paar dingen vaststellen. Rotterdam Racing 2012 was een succes. Hulde aan beide mannen en hun team dat het ook dit jaar weer voor elkaar kreeg het publiek te trakteren op een vet autosportprogramma dat Rotterdam andermaal op de kaart zette. Hulde.

Be Sociable, Share!
© Patrick Quispel